Reference Sounds pakt uit op de XFI 2018 in september

0
Reference Sounds pakt uit op de XFI 2018 in september

Volgende maand wordt de XFI in Veldhoven weer gehouden en onder meer Reference Sounds is daar present.

De XFI is altijd weer een grote happening op het gebied van high-end hifi in Nederland. Dit jaar wordt de expo gehouden in het weekend van 22 en 23 september. De locatie is als altijd de Koningshof in Veldhoven. Een scala aan fabrikanten en importeurs geeft acte de présence; de komende tijd laten we er een aantal de revue passeren. Vandaag is het de beurt aan importeur Reference Sounds. Zij melden het volgende: ‘De definitie van High-End Audio is voor iedereen anders. Smaken verschillen net als het aantal meningen en producten. Toch is de definitie van High-End Audio voor Reference Sounds extreem helder. Het omvat veel meer dan een mooi product of kostbaar artikel. Het is de wens om een systeem naar het allerhoogste niveau te tillen, dichter bij de realiteit te komen en echt emotioneel betrokken te raken bij de weergave. Verder gaan waar anderen stoppen en de lat iedere keer weer een stapje hoger leggen. ’s Werelds meest geavanceerde merken gekoppeld aan onze onophoudelijke drang naar perfectie brengen je dichter bij het ultieme doel om ieder muzikaal facet met betoverende klasse te reproduceren’.

Beoordeel zelf

Reference Sounds vervolgt: ‘Het is die wens die ons drijft om op de XFI 2018 een systeem te presenteren waar velen alleen maar van kunnen dromen. Een systeem dat maat geeft aan High-End audio en weerspiegelt waartoe onze merken in staat zijn. Klasse definiërende bouwkwaliteit, technologische perfectie en muzikaliteit die bij elke liefhebber het hart sneller doet kloppen. Wij nodigen u van harte uit om Reference Sounds definitie van High-End audio zelf te ervaren middels Dan D’Agostino Momentum voor- en Momentum M400 Mono eindversterkers, Wilson Audio ALEXX luidsprekers en Transparent Reference level bekabeling. Xfi 2018 kamer 65, u bent van harte welkom!’

Locatie

U vindt de Koningshof aan het Locht 117 in Veldhoven. Er is ruime parkeergelegenheid waar u bovendien niets voor hoeft te betalen. Verder is de locatie ook prima bereikbaar met het OV. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar op de website van XFI.