13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Streaming Audio TEAC presenteert HR Streamer app die streamen versimpelt

TEAC presenteert HR Streamer app die streamen versimpelt

1
TEAC presenteert HR Streamer app die streamen versimpelt

De nieuwe HR Streamer app van TEAC moet het afspelen van netwerk-audio vereenvoudigen. Beheer(s) streaming vanaf compatibele apparaten.

Het afspelen van netwerk-audio kan soms best wat hoofdbrekens kosten. De nieuwe HR Streamer app van TEAC moet de helpende hand bieden. Dit is een eenvoudig in het gebruik zijnde ‘network control app’, die het mogelijk maakt om compatibele apparaten via een uitgebreid visueel georiënteerde gebruikersinterface te configureren en vooral te gebruiken. Afspelen van muziek wordt volgens de fabrikant eenvoudiger dan ooit, mede dankzij een goed doordacht uiterlijk van het geheel. Denk daar bij aan tegels met cover-art voor het afspelen en meer. Verder is de TEAC HR Streamer OpenHome-compatibel. Daardoor bladert u op een visueel aantrekkelijke manier door uw muziekverzameling, maar ook een krachtige zoektool en filtermogelijkheden staan paraat.

Uniform

De hele gebruikersinterface is zo eenvoudig en efficiënt mogelijk gehouden. Ook is er goed nieuws voor gebruikers van muziekdiensten als Tidal en Qobuz. Als u de app koppelt aan deze diensten, worden deze in dezelfde layout gepresenteerd als die van uw lokale muziekverzameling. Uniformiteit dus, die zorgt voor een comfortabel beheer van al uw muziek. Momenteel compatibele TEAC netwerk-capabele apparatuur die ondersteund worden door de app zijn de TEAC NR-7CD en de NT-505. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.