12 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Triangle EXT7, hitte- en waterbestendige buitenspeaker

Triangle EXT7, hitte- en waterbestendige buitenspeaker

0
Triangle EXT7, hitte- en waterbestendige buitenspeaker

Mocht u graag uzelf – de buren even buiten beschouwing gelaten – trakteren op een deuntje terras- of tuinmuziek dan kan dat met de nieuwe Triangle EXT7.

Het Franse Triangle introduceert de EXT7, onderdeel van de SECRET serie custom inbouwspeakers. De EXT7 past prima bij een tamelijk warme zomer als deze. Hij kan namelijk niet alleen tegen een spat water, maar heeft ook geen enkele moeite met tropische temperaturen. Inclusief een hoge mate van luchtvochtigheid. Een montagebeugel wordt meegeleverd, deze maakt de speaker bovendien 180 graden draaibaar.  De luidspreker is volgens de fabrikant eenvoudig met elke standaardversterker aanstuurbaar. Denkt u wat grootschaliger, dan is desgewenst een bijpassende 100 Volt trafo leverbaar.

Horizontaal of verticaal

De Triangle EXT7 is een IP 66-gecertificeerde tweewegspeaker, waarbij de hoge tonen door een 25 mm aluminium dome tweeter worden verzorgd. Daarnaast is voorzien in een polypropyleen midden-laag driver. De prijs voor al dit moois bedraagt €529 per paar. Leverbaar in zwart en wit. U kunt kiezen voor een horizontale of verticale montage. Blijven over die buren. We zagen al eens eerder in de commentaren dat dit soort buiteninstallaties mogelijk niet echt op prijs gesteld worden door bewoners van andere huizen om u heen. Dit soort speakers lijkt ons dan ook inderdaad wat minder geschikt voor een ‘rijtjestuin’ of balkon. Uiteindelijk heeft iedereen ook recht op rust, toch?