13.9 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Akiko Audio introduceert Power Conditioner Minelli

Akiko Audio introduceert Power Conditioner Minelli

0
Akiko Audio introduceert Power Conditioner Minelli

Akiko Audio brengt een nieuwe power conditioner in de vorm van de Minelli uit. Het betreft wederom een ontwerp zonder elektronische componenten.

Wie een beetje bekend is met de werkwijze van deze Akiko Audio, een Nederlandse fabrikant van tuning producten, zal niet verbaasd opkijken dat de werking van deze nieuwe Minelli power conditioner gebaseerd is op een ontwerp zonder elektronische componenten. Ofwel: de HF-ruis wordt op een passieve wijze onderdrukt. ‘Genoemd naar de Italiaanse barokcomponist uit de 17e eeuw, maar geheel van deze tijd met z’n compacte bouwwijze en veel van de techniek van het topmodel Corelli’, aldus het Akiko-persbericht. Volgens ontwerper Sander van Berlo was er veel vraag naar een betaalbare powerconditioner: “Ook in een minder kostbaar systeem zorgt een goede stroomvoorziening voor een mooiere muziekbeleving, dankzij de verlaging van de ruisvloer. Volgens ons is de Minelli een apparaat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!”

Ingrediënten

Inwendig is de Minelli voorzien van drie units van geweven carbon. Zowel de nul, de fase als de aarde worden apart behandeld. Het apparaat wordt bovendien gestabiliseerd met zwarte hars, om ongewenste microfonie-effecten adequaat te onderdrukken en het aluminium voorpaneel is ‘energetisch behandeld’, zo laat Akiko weten. Aansluiten is eenvoudig; gewoon de aansluitkabel in een vrij contact van uw stroomverdeler aansluiten. Wat u volgens de fabrikant mag verwachten: ‘Door de lagere ruisvloer worden meer boventonen en kleine details hoorbaar. Dat zorgt voor een betere herkenbaarheid van instrumenten en meer emotie tijdens het genieten van uw muziek. Luistermoeheid krijgt geen kans’. Meer informatie en prijzen bij de fabrikant zelve.