11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Aspera Audio pakt uit op nakende XFI 2018

Aspera Audio pakt uit op nakende XFI 2018

2
Aspera Audio pakt uit op nakende XFI 2018

Importeur Aspera Audio neemt een aantal interessante producten mee naar de komende XFI, inclusief een tweetal nieuwelingen.

Ten eerste zorgt Aspera Audio op de XFI later deze maand voor de première van de allernieuwste YG Acoustics Sonja 2.2. Kerry St. James van YG-Acoustics komt komt speciaal uit de Verenigde Staten overvlogen om de première te begeleiden en persoonlijk het ontwerp en de bouw van de nieuwe Sonja 2.2 voor te stellen aan het Nederlandse publiek. De Sonja heeft wereldwijd talloze prijzen gewonnen en zijn opvolger, de Sonja 2.2 gaat nog een hele stap verder; door velen wordt hij nu reeds beschouwd als dé referentie op luidspreker gebied. ‘Luisteren naar de Sonja 2.2 is een ongelooflijke ervaring, mis dit niet op de X-fi show!’, aldus Aspera. Om verder te vertellen: ‘Wij gebruiken de electronican van PS Audio, de DirectStream Memory player, de Directstream DAC, componenten uit de BHK reeks en van Wadax, de Pre1 Ultimate, ASI eindversterking afgewisseld met de BHK eindversterkers. Racks zijn van Artesania Audio en bekabeling van PS Audio, Audioquest en Aspera Audio interlinks’.

Première van de nieuwe generatie Power Plants van PS Audio

‘De nieuwe Power Plants van PS Audio zijn er én ze zijn schitterend, er is een gigantische stap voorwaarts gemaakt op alle domeinen met deze generatie. Plaatsing, dynamiek, rust, controle en dimensionaliteit is van een ongekende orde en laat uw set zingen als nooit tevoren. Wij hebben voor u de DSP12, 15 en 20 in demo staan op de X-fi show, niet te missen!’, zo meldt de importeur een andere beursactiviteit.

Artesania Audio – Ultra high-end racks

Artesania heeft volgens Aspera in heel korte tijd een stevige reputatie opgebouwd als fabrikant van hoog technologische audioracks, bijna alle grote merken gebruiken hun racks op beurzen (in München 2018 aanwezig op 18 ultra high-end stands) en in hun demo ruimtes. De producten van Artesania worden momenteel verdeeld in 24 landen en dat aantal blijft gestaag groeien. De EXOTERYC racks getuigen volgens Aspera van ‘doorgedreven research en hoogtechnologisch vernuft, ze behoren tot de allerbeste op de markt vandaag. Artesania racks worden volledig met de hand gebouwd in Spanje volgens de allerhoogste standaarden en de nauwste toleranties en dragen mede daardoor, daadwerkelijk bij tot een aanmerkelijke verbetering van de klank. Het gamma bestaat uit verschillende reeksen, waaronder EXOTERYC, PRESTIGE. Alle racks kunnen gebouwd worden naar uw wensen (maatwerk) en zijn leverbaar in grafiet (standaard), zilver en zwart. daarnaast bestaat er ook een gamma van platformen (glas en KRION) en accessoires zoals dempers en ontkoppelingsschijven’.

De XFI vindt dit jaar plaats op 22 en 23 september, meer informatie over deze audiobeurs alhier.