15.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Winkels Hifi shows van Real Fine Audio dit najaar

Hifi shows van Real Fine Audio dit najaar

0
Hifi shows van Real Fine Audio dit najaar

Real Fine Audio organiseert traditiegetrouw weer een serie hifi-shows. Deze herfst kunt u dan ook weer genieten van veel moois.

Het begint dit najaar met een hifishow op een andere locatie dan u gewend bent. In samenwerking met Audiocentrum Veenendaal organiseert RealFineAudio op zaterdag 13 oktober een high-end show rondom Vitus Audio en Alluxity. Hoogwaardige apparatuur uit Denemarken. De keuze van de speakers is nu nog niet helemaal zeker maar dat het de moeite waard wordt staat als een paal boven water. De locatie zal Audiocentrum Veenendaal zijn in Veenendaal. (Wiltonstraat 36, 3905KW Veenendaal). De keuze om in Veenendaal deze show te organiseren is ontstaan door vragen van klanten vanuit het hele land. Vitus Audio en Alluxity is exclusief alleen verkrijgbaar bij RealFineAudio. En dat betekent voor veel klanten een hele rit, vandaar dat we hebben gekozen voor deze locatie.
Showtijd zal 11u-17u zijn.

Falcon en Exposure

Op zaterdag 27 oktober wordt er aandacht besteed aan het speakermerk Falcon LS3/5a in combinatie met Exposure versterking. Een verrassend goeie match die we u niet wilden onthouden. Dit gaan we doen met als bron een aantal analoge meesterwerkjes. Maar daarover meer in de volgende nieuwsbrief.
Showtijd zal 11-17u zijn.

Luxman

Zaterdag 10 november wordt een show rondom het legendarische merk Luxman. Deze klassieker onder de hifi merken zal zich gaan presenteren met o.a. speakers van Harbeth en PMC. Old schoolhifi met cd spelers en ook de draaitafel mag niet ontbreken. Tijdens deze show worden o.a. de geïntegreerde Klasse A versterkers van Luxman gedemonstreerd. Een lust voor oor en oog!!!
Showtijd zal 11-17u zijn.

Nogmaals Vitus Audio en Alluxity

En dan op zaterdag 24 november is er wederom aandacht voor Vitus Audio en Alluxity maar dan weer op het vertrouwde honk. Omdat er nog van alles gaande is op het gebied van speakers kunnen we nog niet uitweiden over de speaker keuze.
Showtijd zal 11-17u zijn

Real Fine Audio geeft voor elke show nog uitgebreide informatie over de apparatuur waarmee gespeeld zal worden.

Openingstijden

Tot slot nog wat huishoudelijke zaken: ‘RealFineAudio heeft zijn openingstijden verandert. Omdat wij graag klanten de volle aandacht
willen geven hebben we besloten om alleen nog op zaterdag voor het publiek open (zonder afspraak) te zijn voor kennismaking, oriëntatie en een kopje koffie.Van zondag tot en met vrijdag zijn we dan op afspraak open voor een luistersessie of een oriënterend gesprek. Voor luistersessies maken we namelijk liever graag een afspraak waarop het u schikt en wij de volledige aandacht voor u hebben. Het blijft tenslotte een persoonlijke en vaak niet goedkope aangelegenheid om tot een goede keus te komen als het om top hifi gaat en daar willen wij graag alle aandacht aan schenken’, aldus het bedrijf.