10.8 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Winkels Lexicom organiseert introductieshow ND555 netwerkspeler

Lexicom organiseert introductieshow ND555 netwerkspeler

0
Lexicom organiseert introductieshow ND555 netwerkspeler

Morgenavond (5 september) wordt in samenwerking met Lexicom Multimedia in Leidschendam de nieuwe ND555 netwerkspeler geïntroduceerd. En u kunt daarbij zijn.

De nieuwe ND555 is het eerste model van 3 nieuwe netwerkspelers van het Britse merk. Lexicom organiseert morgenavond een show rondom de introductie van dit apparaat. Tijdens deze avond zal Fabien Basseux van NAIM AUDIO u wat meer vertellen over dit nieuwe topmodel uit de NAIM 500-serie. Het festijn begint om 19.15. Ten eerste is er de presentatie van de nieuweling en de achterliggende technologie. Ook wordt aandacht besteed aan de komende modellen NDX 2 en de ND5 XS 2. Later op de avond staat vooral luisterplezier centraal: u krijgt een selectie aan muziek te horen afgespeeld op de ND555. Rond een uur of negen (Op diezelfde avond…) wordt de show afgerond.

Opstelling

Voor de opstelling rondom de ND555 worden als speakers uit de 800 Diamond serie van Bowers en Wilkins ingezet. Verder zal er een NAC-552 voorversterker worden gebruikt en een NAP 300 DR eindversterker. ‘Meer informatie kunt u vinden op de website van Lexicom Multimedia, voor de organisatie vinden we het fijn als u aangeeft met hoeveel personen u komt! Hopelijk tot ziens’, aldus de organisatie. De winkel van Lexicom vindt u aan de Leidsekade 1 in Leidschendam, parkeren kunt u gratis in parkeergarage Damplein of langs de winkel.