20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi Reference Sounds zorgt voor mooie luisterervaring op de XFI

Reference Sounds zorgt voor mooie luisterervaring op de XFI

1
Reference Sounds zorgt voor mooie luisterervaring op de XFI

Komend weekend is het zover: de XFI 2018 opent z’n deuren. En Reference Sounds is er ook te vinden met mooie spullen om naar te luisteren.

In kamer 65 van de Koningshof in Veldhoven vindt u op de XFI – die dit weekend wordt gehouden – Reference Sounds. Zij presenteren u een bijzondere luisterervaring. Daarvoor worden de Wilson Audio ALEXX luidsprekers en een Dan D’Agostino uit de prestigieuze Momentum-serie uit de kast getrokken. Kortom: zonder meer een bezoekje waard als u toch daar op die high-end beurs rondloopt.

Meer luistersessies op stapel

Los van de beursactiviteiten heeft Reference Sounds nog meer in de aanbieding qua zelf luisteren. Tijdens de Listening Sessions wordt u telkens getrakteerd op mooie sets. In de eigen woorden van de importeur: ‘In een fantastische setting laten we u genieten van muziek, belichten we de filosofie achter onze producten en delen we onze passie voor ultieme weergave. Ongedwongen, persoonlijk, makkelijk bereikbaar en met ruime parkeergelegenheid’. Het schema voor de komende Listening Sessions ziet er als volgt uit:

  • Donderdagavond 14 December 2017 Aanvang 19:00 uur
  • Donderdagavond 21 December 2017 Aanvang 19:00 uur
  • Donderdag 28 December 2017 Doorlopend vanaf 10:00 uur

Reference Sounds is te vinden in Amstelveen, aan de Zijdelweg 19. Overigens is aanmelden voor de niet-XFI gerelateerde Listening Sessions verplicht.