15 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Winkels A10Audio/Room4Music per direct dealer van Merrill Audio

A10Audio/Room4Music per direct dealer van Merrill Audio

0
A10Audio/Room4Music per direct dealer van Merrill Audio

A10Audio / Room4Music heeft een dealerschap verworven voor het Amerikaanse merk Merill Audio, altijd handig om te weten.

Het Amerikaanse Merrill Audio is op de Europese markt een betrekkelijke nieuwkomer. Onbekend maakt veelal onbemind. Dat geldt gelukkig niet voor Alex Loth van A10Audio, zo laat de kersverse dealer weten. “De allereerste klanken via de Merrill Audio JENS phono stage waren welhaast een openbaring”, zegt Loth die het merk direct omarmde.

Breed

‘A10Audio/Room4Music is een autoriteit op het gebied van analoge audio. Alex Loth heeft een breed aanbod en veelal producten in het topsegment. Neem het Zwitserse platenspelermerk Thales en het recentelijk opnieuw geïntroduceerde My Sonic Lab. Voor dit soort bijzonder merken maken vinylliefhebbers een desnoods lange autorit’, zo laat het bedrijf weten. “Juist daarom”, vertelt Ton van der Veeken van Hear Everything Audio Import, “klopte ik bij Alex aan met de Jens phonostage. Als iemand de kwaliteiten van ‘mijn’ Jens zou kunnen beoordelen is het Alex, en als er één audiowinkel klanten heeft die de Merrill Audio Jens op waarde kunnen schatten, is het A10Audio!”

Bijzonder

‘Wat maakt de Merrill Audio Jens phono stage zo bijzonder? Jens phono stage is speciaal ontworpen om – in de woorden van Merrill zelf – ‘to provide low output moving coil cartridges with 70dB gain with very low noise and excellent dynamics.’ De Jens combineert daardoor zo goed met de topcartridges van My Sonic Lab. ‘Fluisterstille weergave waarin de muziek alle ruimte krijgt’. Oprichter van VPI Industries, Harry Weisfeld, over de JENS: “The best phono stage I’ve ever heard.” Liefhebbers van vinyl die de kwaliteiten van JENS phone stage willen ontdekken, maken het beste een afspraak met Alex Loth’, zo lezen we in het bericht van A10Audio / Room4Music. Meer info op de website van de nieuwe dealer, of via de telefoon: 020 7587 290