Beter Beeld & Geluid Hilversum introduceert Vivid Audio Kaya

0

Beter Beeld & Geluid introduceert op 6 oktober in Hilversum de nieuwe Vivid Audio Kaya. Gekoppeld aan deze introductie is een mooie show.

Komende zaterdag 6 oktober is een dag om alvast in de agenda te noteren. Beter Beeld & Geluid in Hilversum introduceert dan namelijk de Vivid Audio Kaya, met een daarbij behorende show op diezelfde dag. ‘De Vivid Audio Kaya serie is nieuw en zit tussen de Oval en Giya modellen in. Mooi formaat, mooie prijs en fantastische klank! Ewald Verkerk van Terrason Audio zal aanwezig zijn om de luidsprekers te presenteren en de bezoekers te trakteren op zijn unieke muziekkeuze’, zo lezen we in de aankondiging van de winkel.

Vivid Audio Kaya

‘De Kaya is een echte Vivid, met alle kenmerken die we van het merk gewend zijn. Alle drivers, filters en behuizingen zijn in huis ontwikkeld en gefabriceerd. De Kaya heeft de herkenbare ronde Vivid vormen, volledig volgens het principe ‘vorm volgt functie’. Ze zijn wel voor het eerst door een extern designbureau getekend op basis van de akoestische aanwijzingen van Dickie zelf. De Kaya-lijn, die zijn naam ontleent aan het Zulu-woord voor ‘thuis’, bestaat uit de Kaya 25, 45 en topmodel 90 en zal gepositioneerd worden tussen de Oval en de Giya. Daarnaast zijn er twee kleinere modellen beschikbaar: de S15 en C25. Wij zullen de Kaya 45 gaan demonstreren, aldus Beter Beeld & Geluid.

Het gebruikte systeem

De aankondiging gaat enthousiast verder: ‘Zoals gezegd zullen wij de Vivid Audio Kaya 45 gaan demonstreren en doen dat op een set die wij uitermate synergetisch vinden samengaan met deze luidsprekers: de Linn Akurate DSM Katalyst streamer met Linn Akurate 4200 4-kanaals eindversterker. Wij zullen de Kaya bi-amped aansturen. Deze show zal worden gehouden op zaterdag 6 oktober in onze vestiging in Hilversum en begint om 13:00. Wij zullen uiteraard zorgen voor de nodige versnaperingen. Om van tevoren te kunnen voorspellen hoeveel stoelen we neer moeten zetten, stellen we het op prijs als u hier uw gratis ticket reserveert. Bij voorbaat dank en wij zien u 6 oktober!’.