14.6 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Streaming Audio AudioPerfect Roon Demonamiddag op zondag 9 december

AudioPerfect Roon Demonamiddag op zondag 9 december

0
AudioPerfect Roon Demonamiddag op zondag 9 december

Het Belgische AudioPerfect organiseert op 9 december weer zo’n welbekende Demonamiddag; deze keer wordt Roon in het zonnetje gezet.

AudioPerfect vindt ‘Roon: veruit de strafste muziekapp en toch nog te onbekend’. En aan die relatieve onbekendheid moet volgens hen dan ook iets gedaan worden. Vandaar dat er op zondag 9 december een mooie Demonamiddag rondom het thema Roon wordt georganiseerd. Vragen als ‘Wat is het? Waarom zou je het gebruiken? Wat kun je ermee? Wat heb je nodig?’ en meer worden beantwoord. Ook staat als vanzelfsprekend een introductie op het programma, voor als u nog nooit (of erg weinig) van het systeem hebt gehoord.

Luisteren

De oren worden op 9 november eveneens verwend, zo laat AudioPerfect weten: ‘En natuurlijk gaan we luisteren met Roon naar muziek, en daarbij gaan we zelfs de eigen streamer van het merk – de Nucleus – aanwenden. De Nucleus zal verbonden zijn op ons netwerk en ook via een Furutech USB-snoer aan een Lyngdorf TDAI3400 versterker/DAC/DSP die ook “Roon endpoint” is. Van daar gaat het dan over een Furutech Reference III speakersnoer naar een stel machtig mooie highend-luidsprekers van Piega, de Coax 511’. U vindt AudioPerfect aan de Dom Van Asschestraat 2 in het Belgische Oostkamp. De Demonamiddag begint om 14.00 uur en is afgelopen om 17.00 uur. Inschrijven is noodzakelijk, stuur daarvoor een mail naar [email protected].