11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Personal Audio Audiovista, een nieuwe hoofdtelefoonshow net over de grens

Audiovista, een nieuwe hoofdtelefoonshow net over de grens

0
Audiovista, een nieuwe hoofdtelefoonshow net over de grens

Als u toevallig aan de oostkant van het land woont, dan is Krefeld-Traar geen wereldafstand. En laat daar op 24 en 25 november de Audiovista hoofdtelefoonshow plaatsvinden!

Hoofdtelefoonshows zijn altijd interessant. Zeker nu de belangstelling voor deze vorm van personal audio groter is dan ooit. Nu zijn er de welbekende CamJam’s, maar de Duitse versie daarvan is verkast naar Berlijn. Reden voor de organisatie van het nieuwe Audiovista om zich toch eens op het hoofd te krabben. Want die CanJam was een populaire show in het westen van Duitsland en daar ontstond dus een gat. Aldus werd hoofdtelefoonshow Audiovista geboren. U kunt er in het weekend van 24 en 25 november terecht, in het Mercure conference hotel te Krefeld-Traar om precies te zijn.

Gratis

De toegang tot de Audiovista is gratis. U vindt het Mercure Tagungshotel Krefeld aan de Elfrather Weg 5 Krefeld-Traar. Openingstijden zijn zaterdag 24 november van 11.00 uur tot 18.00 uur en zondag 25 november van 10.00 uur tot 17.00 uur. U kunt er een lange rij bekende merken van hoofdtelefoons verwachten, dus er valt zeker genoeg te beleven. Ook – en vooral – het zelf beluisteren van de vele tentoongestelde waar. Kortom: pak de agenda er maar vast bij.