13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Winkels Hifi Studio Number One in Leiden dealer van Kii Audio

Hifi Studio Number One in Leiden dealer van Kii Audio

0
Hifi Studio Number One in Leiden dealer van Kii Audio

De Leidense audiozaak Hifi Studio Number One heeft een dealerschap voor Kii Audio verworven, voortaan kunt u dus daar terecht voor spullen van dit merk.

‘Kii Audio kan met gepaste trots aankondigen dat Hifi Studio Number One in Leiden, dealer is geworden van Kii audio! Wij van Kii Audio zijn van mening dat Hifi Studio Number One, een professionele partner is, die de consument op een vakbekwame manier advies kan geven omtrent de producten van Kii! Om deze samenwerking op een goeie wijze in te luiden,
is er op 6 en 7 December een launch event van het Kii Three BXT System bij Hifi Studio Number One’, aldus de fabrikant.

Design en kwaliteit

Bij Kii draait het allemaal om functionaliteit in de vorm van – hoe kan het ook anders – een optimale geluidskwaliteit gecombineerd met design. Het levert bijzondere luidsprekers op, die zonder meer een prominente plek in een interieur of studio verdienen. U kunt vanaf nu kennismaken met het merk bij Hifi Studio Number One, te vinden aan de Korevaarstraat 2F in Leiden. En noteer dat genoemde launch-event natuurlijk vast in de agenda, want daar zal luisteren naar ongetwijfeld ook tot de mogelijkheden behoren. En wie weet doet u inspiratie op voor een aardig kerstcadeau.