12.2 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Winkels Ken Ishiwata voor demo Marantz bij Hifi Klubben

Ken Ishiwata voor demo Marantz bij Hifi Klubben

0
Ken Ishiwata voor demo Marantz bij Hifi Klubben

Op 1 december krijgt u bij Hifi Klubben alle uitleg over de nieuwe Marantz KI-Ruby versterker en sacd-speler van Ken Ishiwata himself.

Tekst en uitleg krijgen van een top-ontwerper over zijn eigen product is natuurlijk het mooiste wat u kunt hebben. Vandaar dat 1 december aanstaande zonder meer een datum is die u in de agenda moet noteren als u ook graag technische informatie uit de eerste hand wilt krijgen. Op die dag is er namelijk een bijzondere gast bij Hifi Klubben in Rotterdam. Ken Ishiwata himself zal dan langskomen om de nieuwe Marantz KI-RUBY versterker en sacd-speler te demonstreren. Op deze dag zijn 3 demonstraties gepland, om 12:00, 14:00 en 16:00. Ze duren ongeveer een uur per sessie. Dat belooft interessant te worden, lijkt ons.

Aanmelden

Het is wel noodzakelijk om u vooraf aan te melden. Dat kan op deze pagina. Is dat eenmaal gelukt, dan kunt u zich opmaken voor een bijzondere middag en oog in oog staan met een van ‘s werelds meest bekende en geroemde ontwerpers. Ishiwata zal muziek demonstreren en vertellen over de nieuwe Marantz KI-Ruby componenten, aangesloten op Bowers & Wilkins 803D3 luidsprekers. De interconnectie wordt verzorgd door hoogwaardige AudioQuest-bekabeling. Kortom: op naar Rotterdam voor een bijzondere middag met een al even bijzondere gast.