Chord Mojo-Poly ‘kerstpakket’-editie

0
De Chord Mojo-Poly 'kerstpakket'-editie

Chord heeft een gelimiteerde cadeau-editie met daarin de Mojo en Poly en wat extraatjes uitgebracht onder de naam 2018/19 Christmas gift pack’.

Als u altijd al met interesse naar de Mojo portable DAC hebt gekeken en ook de optionele Poly streaming module aantrekkelijk vond, dan is er nieuws. Chord heeft namelijk het 2018/19 Christmas gift pack uitgebracht. In dit pakket met gelimiteerde oplage vindt u niet alleen de Mojo én Poly, maar ook een leren behuizing waarin beide onderdelen passen en een 64 GB microSD geheugenkaart. Verder ontbreekt een lader evenmin en is het geheel verpakt in een mooie giftbox. Deze set kost 990 Britse Ponden en doet het natuurlijk erg goed onder de kerstboom.

Android

Verder heeft Chord aan Abndroidgebruikers gedacht. In navolging van de iOS-versie van de Gofigure-app is er nu eindelijk ook een Android-versie. Het betreft hier een configuratietool voor de Poly, ofwel de streamingmodule. U kunt er onder meer de instellingen betreffende Wifi mee regelen, maar ook alle andere benodigde settings. Denk aan instellingen betreffende Bluetooth, of Roon als u de Poly als een endpoint hiervoor wilt gebruiken. Verder wordt QuickPlay ondersteund. Hiermee zijn MPD-gegenereerde afspeellijsten op micro SD-kaarten via de in de Poly aanwezige kaartklezer afspeelbaar. Minimum vereiste Androidversie voor de app is overigens Android 7; iets om even in het achterhoofd te houden voor als u nog een oudere smartphone in gebruik hebt.