11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi McIntosh viert volgend jaar 70-jarig bestaan

McIntosh viert volgend jaar 70-jarig bestaan

0
McIntosh viert volgend jaar 70-jarig bestaan

McIntosh bestaat in 2019 70 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Er is dan ook een speciaal Limited Edition Commemorative System uitgebracht.

McIntosh werd in 1949 opgericht door Frank McIntosh. Het betekent dat het bedrijf in 2019 alweer 70 jaar bestaat en dat is natuurlijk best een feestje waard. Ook u kunt meedelen in de feestvreugde dankzij een (wel heel) Limited Edition Commemorative System. Van deze set worden slechts 70 stuks uitgebracht, dus het is zaak om snel te reageren. Het geheel bestaat uit twee nieuwe producten: de MC2152 70th Anniversary Vacuum Tube Amplifier en de C70 70th Anniversary Vacuum Tube Preamplifier. In de set zijn beide voorzien van een speciale markering en beschikken ze over passende serienummers. Tot slot treft u in het feestpakket het boek …for the love of music aan, met daarin de geschiedenis van het merk.

Goede doel

Aardig detail is dat McIntosh voor elke verkochte jubileumset $1000 dollar doneert aan Save the Children. Deze humanitaire hulporganisatie viert zelf trouwens ook feest volgend jaar, want zij mogen dan 100 kaarsjes uitblazen. In al die jaren hebben ze inmiddels al heel wat kinderen wereldwijd geholpen. Blijft over de prijs van de McIntosh jubileumset: $22.000 dollar. Mocht u onverhoopt misgrijpen – geen geringe kans gezien de kleine oplage – dan zijn de genoemde eind- en voorversterker blijvend los verkrijgbaar. De MC2152 70th Anniversary Vacuum Tube Amplifier kost dan $15.000 dollar en de C70 70th Anniversary Vacuum Tube Preamplifier $7000 dollar.