Mika distributeur van Audiolab geworden

2
Mika distributeur van Audiolab geworden

NB: we hebben van Quad-Raad begrepen dat zij nog steeds importeur zijn en blijven van Audiolab. Mika Distributie zal wellicht Audiolab gaan voeren, maar zal geen importeur of distributeur worden. Quad-Raad blijft importeur en aanspreekpunt voor Audiolab. 

We hebben om verwarring te voorkomen de rest van dit bericht verwijderd.

Over Audiolab

Audiolab is begin jaren tachtig van de vorige eeuw opgericht. Het werd wereldwijd bekend dankzij de 8000A, een geïntegreerde versterker die het geijkte upgradepad vormde van een ieder die meer wilde dan de standaard budgetversterkers uit die dagen. Tegenwoordig is het een fabrikant die behalve (geïntegreerde) versterkers ook DAC’s en meer levert. De 8000A heeft inmiddels ook een al even roemruchte opvolger gekregen in de vorm van de 6000A. Met daarin natuurlijk tegenwoordig essentiële zaken als een DAC en Bluetooth.

2 REACTIES