AudioFeel organiseert show rondom de Evolution One TX

0
AudioFeel organiseert show rondom de Evolution One TX

Op zaterdag 26 januari organiseert het Duitse AudioFeel een mooie show rondom de nieuwe Evolution One TX, een indrukwekkende vloerstaande luidspreker van TAD.

Eigenaar Dennis van Ligten van AudioFeel is erg enthousiast over de Evolution One TX. En dus bouwde hij een mooie show rondom deze luidspreker: ‘De nieuwe TAD-E1TX zal op 26 januari aangestuurd worden door een TAD versterker, TAD CD speler met voortrap en Tellurium Q Statement interlinks en luidsprekerkabel. Er zal ook gespeeld gaan worden met de nieuwe Innuos Statement Streamer. Mogelijk wordt er nog een andere voorversterker gebruikt, maar dat is nog niet bekend. Deze luidspreker is de opvolger van de legendarische E-1 die ongeveer 10 jaar op het allerhoogste platform heeft gespeeld’.

Punt-geluidsbron

Van Ligten vervolgt: ‘De E1TX neemt de Micro CST * -driver van de TAD Micro over, exclusief ontworpen om een ??echt natuurlijk geluid te leveren. Zoals met alle TAD CST-drivers, zijn de nauwkeurig ontworpen midrange en tweeter coaxiaal geplaatst voor optimale richtingseigenschappen met minimale audio-interferentie. Ze vullen elkaars respectievelijke output aan en realiseren zo met succes het punt-geluidsbronconcept. De twin woofers van 16 cm zijn voorzien van het beproefde MACC membraan van TAD in combinatie met een krachtig magnetisch circuit. Daarmee wordt een ??uitstekende lineariteit van de aandrijving bereikt voor een superieure midrange-respons en uitstekende basverlenging. Overigens staat MACC voor Multi-Layered Aramid Composite Cone. Het basfundament wordt verzorgd door de bidirectionele ADS * -poort. Deze werd voor het eerst geïntroduceerd in TAD’s Compact Evolution One en is een innovatieve benadering voor het bereiken van krachtige basweergave’.

Da’s natuurlijk een hele mond vol en om echt te begrijpen wat dat allemaal betekent is zelf gaan luisteren de meest voor de hand liggende optie. En dat kan dus op 26 januari tussen 10.00 uur en 16.00 uur bij AudioFeel, te vinden aan de Klosterstrasse 21-23 in Elten (net over de grens bij Arnhem). Parkeren kost niks (tegenover de Netto supermarkt) en u kunt los van de speaker ook genieten van een hapje en een drankje.