14.6 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Audionet keert mogelijk snel terug

Audionet keert mogelijk snel terug

0
Audionet keert mogelijk snel terug

Eerst was er het hele slechte nieuws betreffende het faillissement van Audionet. Maar het ziet ernaar uit dat het dankzij een investeerder toch nog goed afloopt.

Dankzij investeerders die iets in een failliet bedrijf zien, hoeft een faillissement niet altijd het einde te betekenen. Een dergelijk mirakel lijkt zich nu te voltrekken voor Audionet, dat in november vorig jaar op de fles ging. Een privé-investeerder wil de productie van Audionet weer opstarten. Het zorgt in ieder geval voor een adres waar u kunt aankloppen voor reparaties, garantie en zo meer. Dat is althans wat de nieuwe eigenaar belooft. Ook geeft deze – zo lezen we in een uitgebreid artikel op Likehifi.de – aan dat er nieuwe producten ontwikkeld gaan worden.

Site nog niet toegankelijk

De website van Audionet zelf ligt op moment van schrijven (nog?) plat. U kunt er alleen op terecht als u over de juiste inloggegevens beschikt. Waarschijnlijk wordt achter de schermen een nieuwe of vernieuwde website opgebouwd. Hoe dan ook, in ieder geval zijn de nieuwe ontwikkelingen goed nieuws voor als u ooit een apparaat van het merk hebt aangeschaft waar mogelijk nog garantie op zit. En (of) waar wat aan mankeert. Hoe het precies allemaal verder gaat is natuurlijk nog een beetje afwachten, maar de meest recente signalen zijn hoopgevend.