19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Streaming Audio Mark Levinson No 519 Roon Ready via firmware-update

Mark Levinson No 519 Roon Ready via firmware-update

0
Mark Levinson No 519 Roon Ready via firmware-update

Goed nieuws voor bezitters van een Mark Levinson No 519 muziekspeler: na het installeren van de meest recente firmware-update is dit apparaat Roon Ready.

Dankzij een grote firmware-update voor de Mark Levinson No 519 is deze speler nu Roon Ready te maken. Beheer uw muziekcollectie, of blader door miljoenen Tidal-tracks, gebaseerd op uw muzieksmaak. Verder is Roon een multi-user multiroom audioplatform, en biedt het de mogelijkheid om bit-perfect af te spelen. Verder worden DSD en PCM upsampling ondersteund. Zodra u de firmware-update voor de No 519 hebt geïnstalleerd hoeft u op dit apparaat verder niks te configureren. Koppel aan uw netwerk en klaar.

MQA

De firmware-update breng meer nieuwe features met zich mee. Zo is de Mark Levinson No 519 nu gecertificeerd als Full MQA decoder. U kunt MQA’s afspelen vanaf bijvoorbeeld een USB-stick, DLNA of een MQA-cd. Ook MQA streamen vanaf Tidal of Roon is mogelijk. Verder zorgt de update ervoor dat harde schijven tot en met 8 TB worden ondersteund, inclusief exemplaren die volgens het macOS bestandsformaat zijn geformatteerd. Het ontdekken van draadloze netwerken moet nu een stuk sneller gaan, terwijl ook een signaalsterkte-indicator voor Wifi is ingebouwd. Redenen genoeg dus om deze update rap te installeren lijkt ons.