Wegwerkspeakers van Novasonar: verstopt geluid

0
De Wegwerkspeakers van Novasonar: verstopt geluid

Distributeur Viertron besteed in de recente nieuwsbrief aandacht aan Novasonar, een fabrikant van volledig onzichtbaar weg te werken speakers.

Niet iedereen zit in elke ruimte te wachten op ‘ontsierende’ luidsprekers. En soms is het ook gewoon niet praktisch. Daarom zijn volledig onzichtbaar weg te werken speakers best populair. Zoals de Novasonar flat-panel luidsprekers. Deze zijn in de fabriek in verschillende soorten bouwmaterialen verwerkt, wat de installatie zeer eenvoudig maakt. Materialen en assemblage verschillen niet van andere gebruikte bouwmaterialen. Dit betekent dat de aannemer bouwmaterialen behandelt die hij al kent. Voor hem is de installatie vanaf het begin eenvoudig en logisch. Fouten, die op kunnen treden tijdens de installatie van de luidsprekers, zullen niet voorkomen, omdat de luidsprekers al in de bouwmaterialen in de fabriek zijn verwerkt en de aannemer slechts op de gebruikelijke manier met zijn bouwmaterialen te maken heeft. Dit zorgt voor een stressvrije samenwerking van alle betrokkenen, met perfecte resultaten, zo meldt Viertron.

Oplossingen

De luidsprekers zijn in te bouwen in gipsplaatconstructie, Meubel- en houtpanelen, Geluidsabsorberende roosterplafonds en -oppervlakken, Plafondpanelen, Solide constructie, Vochtige badkamer, Mediameubels, Presentatie-elementen, Mobiele tentoonstellingswandsystemen, Op maat gemaakte configureerbare elementen. Ook een prima oplossing in schepen, jachten, boten, voertuigen / campers, treinwagons en vliegtuigen… En denk eens aan de mogelijkheden voor thuis. Een slaapkamer waar zoetgevooisde muziek klinkt, zonder dat er ook maar een luidspreker te zien is bijvoorbeeld.