Wireworld Spaceport netspanningsconditioner

3
De Wireworld Spaceport netspanningsconditioner

Wireworld Cable Technology heeft een nieuwe netspanningsconditioner in de vorm van de Spaceport uitgebracht, ook nog eens gezegend met een bijzondere vormgeving.

De Wireworld Cable Technology Spaceport netspanningsfilter/-conditioner met zes aansluitingen zorgt volgens de fabrikant voor een aanzienlijke verbetering van de audioweergavekwaliteit en muzikaliteit. Hij geeft het maximale effect vooral bij gevoelige apparatuur (zoals CD-speler en voorversterker). Zo moet het apparaat een schoner en rustiger geluidsbeeld met diepte en een strakkere detaillering van het hele audiosysteem opleveren. De filtering begint al bij de netspanningsingang met zijn eigen speciaal ontworpen filter. Daarnaast is elk van de zes uitgangen volledig onafhankelijk gefilterd en door een getwist kabelpaar in sterconfiguratie direct verbonden met de centrale aarde en de netspanningsingang.

Lage impedantie en hoge belastbaarheid

Wirewold laat weten dat ‘de uitgangen zijn niet onderling doorgelust zoals bij andere systemen, met alle nadelige gevolgen van dien’. Tot slot is elke uitgang beveiligd tegen stroom- en spanningspieken. Dankzij de lage impedantie en de hoge belastbaarheid van 2500W worden grote dynamische belastingen probleemloos ondersteund. Dit alles samen geeft een superieure onderdrukking (meer dan 40 dB) van alle stoorsignalen vanuit het lichtnet, voorkomt onderlinge beïnvloeding van de aangesloten apparaten en beveiligt deze bovendien tegen alle spanningspieken. De Wireworld Spaceport is vanaf januari leverbaar. De verkoopprijs is €699 (incl. BTW). Meer informatie bij importeur Monitor Audio Nederland.

3 REACTIES