Ze komen er weer aan: de Norddeutsche HiFi-Tage

0
De Norddeutsche HiFi-Tage komen er weer aan

Als u in het noorden of noordoosten van het land woont, is Hamburg te doen. En laat daar de Norddeutsche HiFi-Tage plaatsvinden!

De Norddeutsche Hi-Fi-Tage is een jaarlijkse audiobeurs die wordt gehouden in Hamburg. Dit jaar vindt het evenement plaats op 2 en 3 februari. Zaterdag is de beurs geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur en op zondag zijn de deuren tussen 10.00 uur en 16.00 uur open. De locatie is het Holiday Inn hotel aan de Billwerder Neuer Deich 14 in Hamburg. U kunt er allerhande moois op het gebied van hifi en high-end verwachten. Er is een mooie lijst van deelnemers dit jaar, te vinden op de beurssite.

Gratis

De toegang tot de Norddeutsche HiFi-Tage is gratis, dus daar hoeft u het alvast niet om te laten. Naast tentoongestelde zaken staan tevens allerlei sessies, voordrachten en workshops op het programma. Voor die onderdelen is het wel praktisch als u de Duitse taal een beetje beheerst natuurlijk. Eten en drinken is er volop verkrijgbaar, dus verhongeren of uitdrogen zult u beslist niet. In ieder geval een mooi moment om eens te kijken wat er aan audiospullen beschikbaar is, zo aan het (relatieve) begin van een nieuw jaar.