20.1 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Winkels Show RealFineAudio van 2 maart wordt uitgesteld

Show RealFineAudio van 2 maart wordt uitgesteld

0
Show RealFineAudio van 2 maart wordt uitgesteld

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Het laatste is ‘t geval bij de op 2 maart geplande show van RealFineAudio: die gaat niet door. Even onthouden dus voor als u daarheen had gewild.
Je zal het altijd zien: heb je een mooie show gepland als winkel of bedrijf, gebeurt er iets waardoor die plannen de mist in gaan. Het overkwam RealFineAudio: De voor zaterdag 2 maart geplande audioshow moet door onvoorziene omstandigheden worden uitgesteld naar een nog nader te bepalen tijdstip. Helaas kunnen we de benodigde apparatuur niet op tijd in huis hebben. Daarvoor excuses, maar wat in het vat zit…’.

Meer moois op de agenda

Gelukkig heeft RealFineAudio nog een mooie show op de agenda staan in dezelfde maand. Op 23 maart staat namelijk een festijn rondom het 40-jarig bestaan van Harbeth op het programma. Of beter: de 40th Anniversary speakers van dat merk zijn dan het leidend voorwerp. De Compact 7ES-3 40th Anniversary zal aanwezig zijn naast de P3 ESR 40th Anniversary, ofwel een set bijzondere luidsprekers. Ook zeer de moeite waard! En zoals RealFineAudio zelf al aangeeft: de vervallen show van 3 maart komt vast op een andere datum wel weer op de agenda te staan.