11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Showagenda RealFineAudio 2019

Showagenda RealFineAudio 2019

0
Showagenda RealFineAudio 2019

RealFineAudio heeft traditiegtrouw ook dit jaar weer een hele serie shows op het programma staan. Binnenkort zijn de eersten te verwachten.

‘We beginnen dit jaar op zaterdag 16 februari – komend weekend dus – met een show rondom het bekende buizenmerk PrimaLuna. RealFineAudio is hier sinds enige tijd dealer van en wij denken dat we heel veel mensen een plezier doen om eens kennis te maken met dit prachtige merk. We gaan dat doen met o.a. de PrimaLuna Dialogue HP integrated met 8x EL34 buizen. Speakers zullen van AudioSolutions en PMC zijn. Als bron gaat o.a. de Auralic Altair zijn kunnen laten zien’, aldus de organisatie.

High End

‘Op zaterdag 2 maart gaan we High End. Een top bezetting met Vitus RIA 101, Vitus SIA 025 MK II, Vitus SCD 025 MK II, Alluxity Media One en (nog even onder voorbehoud) fantastische speakers van onze oosterburen….Het beloofd een topshow te worden, dus noteer deze dag in uw agenda’, zo vervolgt RealFineAudio.

Harbeth

Blijft over zaterdag 23 maart zo laat de zaak weten: ‘dan gaan we de 40th Anniversary speakers van Harbeth in het zonnetje zetten. De Compact 7ES-3 40th Anniversary zal aanwezig zijn naast de P3 ESR 40th Anniversary. De aansturing zal divers zijn, net als de te gebruiken bronnen. Zeker zal de Wilson Benesch Full Circle draaitafelaanwezig zijn, een draaitafel die het echt verdient om eens in het zonnetje te worden gezet. Nadere informatie hierover volgt nog. Tot zover de eerste shows, er volgt meer, o.a. ATC zal wederom van zich laten horen’.