11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Streaming Audio Smart wonen met DigitalSTROM, ook voor audio interessant

Smart wonen met DigitalSTROM, ook voor audio interessant

0
Smart wonen met DigitalSTROM, ook voor audio interessant

Zo op het eerste gezicht heeft thuisautomatisering niet heel veel met high end te maken. Tot u zich bedenkt dat bijvoorbeeld DigitalSTROM ook samenwerkt met B&O.

Distributeur Viertron besteed in een nieuwsbrief aandacht aan de producten van DigitalSTROM. Deze fabrikant levert allerlei zaken waarmee het automatiseren van uw huis eenvoudig te regelen is. En er is zonder meer een link naar audio, zo lezen we: ‘DigitalSTROM communiceert inmiddels ook met Bang & Olufsen via de Beolink-Gateway 2. Wanneer u een product van B&O in huis heeft -een televisie of audioapparatuur- kunt u via de Beolink-Gateway 2 met de afstandsbediening alle functies van het systeem bedienen, zoals de gordijnen en het licht. Kijk voor meer informatie op de website van Bang & Olufsen. Voor de producten van digitalSTROM kijkt u hier‘.

Google, Alexa en IFTTT

Viertron vervolgt: ‘Het systeem communiceert nu ook met Google, Alexa van Amazon en IFTTT via IOS en Android. Zeggen “OK Google, tell digitalSTROM I want a coffee” is voldoende om een ??koffie te maken volgens uw persoonlijke voorkeuren. Google Home herkent de persoon, spreekt met hem en geeft deze informatie via het systeem door aan de koffiemachine via digitalSTROM’. Kijk voor meer informatie op de al genoemde website van de fabrikant of de productpagina van Viertron zelf.

Jaarbeurs

Liefhebbers van onder meer huisautomatisering kunnen van 15 t/m 17 maart in de Jaarbeurs in Utrecht hun hart ophalen op Beurs Eigen Huis. Eveneens interessant voor een ieder die een huis wil bouwen, verbouwen of gaat verhuizen. Ook Viertron is op deze beurs aanwezig met de huisautomatiseringsproducten.