19.5 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Supra Product van de maand bij Viertron

Supra Product van de maand bij Viertron

0
Supra Product van de maand bij Viertron

Bij distrubuteur Viertron is de Supra HDMI AOC kabel het product van de maand. In de maand maart kunt u er een mooie korting op scoren.

Viertron laat in zijn meest recente nieuwsbrief weten: ‘Op bestellingen, gedaan voor 31 maart aanstaande ontvangt u 10% korting op alle Supra HDMI AOC Kabels. Beschikbare lengtes van 6-100meter. De Supra HDMI AOC is een active optische HDMI-kabel, met ondersteuning van UltraHD [email protected] resolutie met HDR. Supra AOC bevat actieve aansturingen die de HDMI-uitgang omzetten in optica en terug, solide verwerkt in de vergulde metalen behuizing waardoor de connectoren goed worden afgeschermd. Bovendien is het AOC-concept volledig Plug & Play, vereist geen stuurprogramma’s of externe krachtbron. Zo houdt u uw vrijheid van installatie ook in de toekomst, met behulp van Supra AOC, volgens de nieuwe normen van HDMI overdracht-snelheden en afstanden! De maximale lengte bedraagt 100 meter’. Voor prijzen en meer info kunt u terecht op deze pagina.

Toegangskaarten

Verder nog een aardigheidje van Viertron: ‘In de jaarbeurs in Utrecht is er op 15 t/m 17 maart de beurs ‘Eigen Huis’. Dit is een leuke beurs over bouwen en verbouwen. Ook digitalSTROM is vertegenwoordigd. Dus voor de nodige informatie kunt u naast het bezoeken van onze website ook terecht in de jaarbeurs! Op de website: www.realiseerjedroomhuis.nl vindt u de laatste informatie over de beurs en ook wie de standhouders zijn. Mocht u geïnteresseerd zijn om naar deze beurs te gaan, stuur ons dan een mail en ontvang vrijkaarten!’, aldus de distributeur.