‘Classic Albums’ met Harbeth en Luxman bij Beter Beeld & Geluid

0
‘Classic Albums’ vanaf vinyl met Harbeth en Luxman bij Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid in Hilversum organiseert op zaterdag 30 maart een bijzondere show. U kunt luisteren naar de beste klassiekers in ieder denkbaar genre, alleen van vinyl.

Gek op vinyl? Noteer dan zaterdag 30 maart vast in de agenda. Op die dag organiseert Beter Beeld & Geluid vanaf 13.00 uur in de Hilversumse vestiging een bijzonder evenement. ‘Tijdens deze middag draaien wij alleen de beste ‘klassiekers’ in ieder denkbaar genre en uitsluitend vanaf vinyl! Neem gerust je eigen klassiekers mee en we draaien die dan ook met plezier! Dit zal ongetwijfeld veel stof geven om daarna even lekker na te kletsen met een drankje/hapje. Vorig jaar organiseerden wij al eerder succesvol zo’n middag en dit keer hebben we zelfs twee sets om je te laten horen’, aldus de organisatie.

Transistor en buizen

Beter Beeld & Geluid: ‘Deze dag draaien wij met twee volledige sets van Luxman met luidsprekers van Harbeth. Luxman heeft een enorme traditie van meer dan 90 (!) jaar inmiddels en Harbeth vierde alweer twee jaar geleden hun 40-jarige bestaan! Met recht zijn een aantal producten van beide fabrikanten inmiddels echte ‘klassiekers’ geworden. Inmiddels weet menigeen dat de combinatie van Harbeth met Luxman een ‘magische’ is’. Voor deze show krijgt u de majestueuze Harbeth M40.2 40th Anniversary Edition horen in de volgende set:

 • Luxman L-509X geïntegreerde versterker
 • Luxman EQ-500 phonotrap
 • Bergmann Audio Magne draaitafel met Charisma Reference One element
 • Kabels van Cardas en Luxman

Daarnaast speelt er een tweede set rondom de Harbeth C7ES-3 40th Anniversary, verder bestaande uit de volgende componenten:

 • Luxman CL-38uC buizen voorversterker met ingebouwde MM/MC phonotrap
 • Luxman MQ-88uC buizen eindversterker
 • Luxman PD-171A draaitafel met Charisma Audio MC-2 element
 • Kabels van Cardas en Luxman

‘Classic Albums’ met Harbeth en Luxman show

U kunt langslopen in het Hilversumse met uw favoriete album(s) onder de arm. Om zelf mee te maken hoe de combinatie van Luxman elektronica met Harbeth luidsprekers uw muziek tot leven brengt. Praktische gegevens:

 • Datum: 30 maart 2019
 • Aanvang: 13:00 uur
 • Adres: 1e Oosterstraat 2, Hilversum
 • Inschrijven: niet noodzakelijk