Eagles op vinyl, Arcam en Paradigm Prestige bij Hobo Hifi

0
Eagles op vinyl, Arcam en Paradigm Prestige bij Hobo Hifi

Er staat weer een ‘vinyl tasting’-evenement van Hobo Hifi op het programma voor donderdag 28 maart. Met in de hoofdrol ‘het mooiste album van de Eagles’.

‘Zet donderdag 28 maart in uw agenda en kom in een van onze winkels genieten van prachtige muziek op vinyl, met een hoofdrol voor het mooiste Eagles album. Voor het eerst sinds de originele release uit 1994 is het album Hell Freezes Over van The Eagles weer op vinyl verschenen, in een hele fraaie remaster. Dit vieren wij tijdens onze nieuwe editie van VINYL tasting, waar we het geremasterde album zullen afspelen over een fraaie set bestaande uit de Arcam SA20 versterker en Paradigm Prestige 85F luidsprekers. En neem gerust ook uw eigen vinyl mee, zodat u die samen met andere bezoekers over deze set kunt beluisteren’, zo meldt Hobo Hifi enthousiast.

Mooi en uniek

Op de bij het door Hobo Hifi georganiseerde evenement behorende webpagina lezen we onder meer: ‘De tracks die op Hell Freezes Over te horen zijn, zijn even mooi als uniek te noemen. Want naast vier hagelnieuwe tracks (waarvan de regelrechte rocker Get Over It en het verfijnde Love Will Keep Us Alive meteen hits werden), zijn het ook de klassieke tracks die door Don Felder, Glenn Frey, Don Henley, Timothy B. Schmitt en Joe Walsh in een semi-akoestische setting van een geheel nieuw geluid werden voorzien. Wie kent de prachtige Hell Freezes Over-uitvoeringen van Tequila Sunrise, Wasted Time, Desperado, In The City en natuurlijk Hotel California niet? Stuk voor stuk zijn de tracks op Hell Freezes Over tijdloze klassiekers geworden. Hell Freezes Over is niets minder dan een eclectische mix van rock, soft rock, country rock en folk rock die van begin tot eind weet te boeien’.

Genieten dus van goede muziek en goed geluid! De Eagles VINYL tasting begint in alle Hobo Hifi-winkels vanaf 19:00 uur en de toegang is gratis.