Harbeth 40th Anniversary show bij RealFineAudio

0
Harbeth 40th Anniversary show bij RealFineAudio

Op zaterdag 23 maart kunt u tussen 11.00 uur en 17.00 uur terecht bij RealFineAudio voor de Harbeth 40th Anniversary show aldaar.

Harbeth heeft ter gelegenheid van zijn 40-jarig bestaan speciale jubileumedities uitgebracht. U kunt zelf eens kijken en vooral luisteren wat dat in de praktijk betekent. Op 23 maart kunt u namelijk terecht bij RealFineAudio, van ‘s morgens 11 uur tot ‘s middags 17 uur. Aldaar wordt dan de Harbeth 40th Anniversary show gehouden. ‘We gaan deze dag de P3ESR en de Compact 7ES3 modellen demonstreren met een keur van hoogwaardige audio apparatuur waar ook nog een primeur bij zit, de splinternieuwe PrimaLuna EVO 300 integrated zal de Harbeth Compact 7ES3 gaan aansturen. Als bron zal daar o.a. de Metronome AQWO cd speler/dac dienst doen en ook de Wilson Benesch FullCircle draaitafel zal als bron dienen. Tevens hebben we de Innuos Mini streamer (met interne dac) met externe voeding demonstratie klaar’, aldus de organisatie van het evenement.

Vitus

De Harbeth P3ESR wordt tijdens de show door Vitus versterking aangestuurd. Als bron dienen de Alluxity streamer en Vitus SCD-025 mkII cd-speler. Mooie spullen in een mooie combinatie dus. Verder laat RealFineAudio weten dat de inwendige mens ook niets tekort zal komen, voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Het adres van show en zaak: Bjirkewei 11, Twijzelerheide.