11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Manger p2 en Mola-Mola show met Daniela Manger en Bruno Putzeys

Manger p2 en Mola-Mola show met Daniela Manger en Bruno Putzeys

0
Manger p2 en Mola-Mola show met Daniela Manger en Bruno Putzeys

Komende zaterdag (16 maart) organiseert het Hilversumse Beter Beeld & Geluid een Manger p2 en Mola-Mola show met als gasten Daniela Manger en Bruno Putzeys.

Daniela Manger en Bruno Putzeys geven acte de présence op de door Beter Beeld & Geluid georganiseerde show rondom de Manger p2 en Mola Mola komende zaterdag. Van 13.00 uur tot 17.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en dat kan alhier. Daniela Manger – de CEO van Manger Audio –  komt uitleg te geven over haar luidsprekers en muziek te draaien. Ze is niet alleen CEO, zij doet ook onderzoek naar en ontwikkeling van de luidsprekermodellen van Manger Audio en heeft diep inzicht in het ontwerp, de eigenschappen en voordelen van de uniek Manger ‘sound transducer’. Ook begrijpt zij zeer goed hoe het gehoor en de geluidsperceptie van de mens werkt en kan hier boeiend over vertellen, zo meldt de organisatie.

Ontwerper Mola-Mola

Ook heeft Beter Beeld & Geluid de ontwerper van Mola-Mola uitgenodigd: Bruno Putzeys. ‘We mogen hem gerust een van de grondleggers noemen van high end klasse D versterking. Het was immers onder zijn leiding en met zijn enorme inventiviteit dat UcD en NCore klasse D versterker tot stand kwamen. De elektronica van Mola-Mola is ook van zijn hand en hierbij hanteert Bruno één belangrijke stelregel: als je alles wat geen muziek is verwijdert uit de weergave-keten, is het enige dat overblijft de muziek. Dit lijkt een cliché, maar er zijn eigenlijk weinig tot geen fabrikanten die dit waar kunnen maken. Bruno Putzeys zal uitleggen waarom Mola-Mola dat wel kan!’, aldus de Hilversumse zaak.

Manger Audio p2 – Precision in Sound

Het unieke van Manger luidsprekers is de beroemde Manger ‘sound transducer’. Deze werkt niet als een piston, maar met trillingen die van binnen naar buiten bewegen, als de golven die ontstaan als je een steentje in het water gooit. Het is de snelste driver ter wereld die in zijn eentje vrijwel het gehele hoorbare bereik kan weergeven en extreem dicht een ideale puntbron benadert, zo legt BB&G uit. Met als resultaat ‘Een unieke natuurlijke en ontspannen weergave met een schokkende klankechtheid en 3D weergave die je niet snel zult vergeten. Een compleet open raam op de muziek. De nieuw ontwikkelde zeer snelle woofer en twee passieve membranen in de Manger p2 geven een fundament dat recht doet aan de dynamiek, snelheid en openheid van de Manger driver’.

Mola-Mola Kaluga en Makua

Beter Beeld & Geluid: ‘Een uitzonderlijke luidspreker verdient uitzonderlijke elektronica en Mola-Mola voldoet ruimschoots aan de eisen die de Manger p2 stelt aan de versterker. De Makua voorversterker en Kaluga eindversterkers hebben eigenlijk geen klank van zichzelf, maar zijn een puur doorgeefluik voor de muziek. Wij laten je luisteren naar de uitmuntende phono-trap in de Makua met als bron een Bergmann Magne draaitafel en zullen ook de nieuwe Tambaqui DAC laten horen. Tijdens internationale audio-shows heeft de combinatie van Mola-Mola met Manger al meermalen ‘Best Sound of Show’ awards gewonnen. Kom luisteren waarom’.

Praktische informatie show

Iedereen is welkom om deze show bij te wonen op 16 maart in onze Beter Beeld & Geluid vestiging in Hilversum. De show duurt van 13:00 tot 17:00 uur en zal afgesloten worden met een gezellige borrel. Voor de show geldt een inschrijving. Klik hier voor uw gratis ticket(s).