15.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Hi-Fi PS Audio presenteert P3 power regenerator

PS Audio presenteert P3 power regenerator

0
PS Audio presenteert P3 power regenerator

PS Audio brengt een power regenerator uit voor de Stellar-serie. De P3 levert een schone, zuivere en stabiele netspanning aan de uitgang.

De P3 van PS Audio is een power regenerator. Ofwel: een voeding die een schone, gestabiliseerde netspanning levert aan aangesloten apparatuur. Het apparaat levert 300 Watt aan continu vermogen en kan een piekbelasting van 900 Watt verwerken. Hij werkt prima samen met bijvoorbeeld de Stellar M700 monoblokken of de GainCell voorversterker. En natuurlijk elk ander audio-apparaat. Power regenerators als de P3 zijn in staat om ruis en THD tot vrijwel nul te reduceren. Traditionele ‘power conditioners’ in staat zijn om slechts een deel van de inkomende ruis te reduceren en zijn bovendien niet in staat om een te lage of hoge netspanning te compenseren. Bovendien verhogen ze de uitgangsimpedantie. De P3 regenerator heeft daar allemaal geen last van.

Actief

De PS Audio P3 maakt gebruik van een actief regeneratieproces dat een perfecte uitgangsspanning levert. Daarnaast wordt de uitgangsimpedantie verlaagd, wat volgens de fabrikant de dynamiek en openheid van een aangesloten systeem moet verhogen. Verder levert de P3 bescherming tegen spanningspieken, waarmee uw kostbare apparatuur beschermd wordt.

De specificaties op een rijtje:

 • Geregenereerde netspanning voor een schone en beveiligde voeding van complete sets
 • 300 VA continu uitgangsvermogen
 • 15 A gefilterde bypass outputs
 • 1000 VA piek uitgangsvermogen
 • 100% lineariteit van geregenereerde netspanning
 • 85% efficiëntie die de temperatuur tijdens gebruik laag houdt.
 • MultiWave
 • 3 netspanningsuitgangen
 • Compact Stellar chassis
 • Afstandsbediening
 • 15 amp IEC input
 • Surge and spike bescherming

De P3 is leverbaar vanaf eind april voor een adviesprijs van $2199 dollar.