13.9 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Streaming Audio Roon Tested-predicaat voor McIntosh versterkers

Roon Tested-predicaat voor McIntosh versterkers

0
Roon Tested-predicaat voor McIntosh versterkers

McIntosh biedt via een firmware-update ondersteuning voor Roon. Alle ‘digitale’ versterkers (daarmee doelen we op streaming exemplaren) zijn Roon Tested te maken.

Beschikt u over een van de McIntosh (voor)versterkers dan is er goed nieuws. Alle huidige ‘digitale’ versterkers van deze fabrikant zijn via een firmware-update Roon-compatibel te maken. Het is nog geen Roon Ready, maar één fase daarvoor, ofwel Roon Tested. In de praktijk betekent dit certificaat dat veelal een naadloze samenwerking met het Roon-platform mogelijk is. Roon was een veelgevraagde feature en McIntosh heeft het systeem dan ook geïmplementeerd. U kunt voortaan makkelijk en overzichtelijk uw muziek beheren, organiseren en beluisteren. Inclusief extraatjes als foto’s, lyrics en meer die bij een album horen.

Modellen

Uiteindelijk zijn het de volgende modellen van McIntosh die na een update Roon Tested zijn: C47, C52, C2600 en D1100 voorversterkers; the MA5300, MA7200, MA8900 and MA9000 geïntegreerde versterkers; de MAC7200 receiver; de MHA150 hoofdtelefoonversterker en het MXA80 audiosysteem. Snel updaten dus als u een van de genoemde apparaten heeft staan én snel aan de slag wilt met Roon.