Shows onder het motto ‘Mix and Match de ND555’

0
Shows onder het motto 'Mix and Match de ND555'

Importeur Latham Audio heeft z’n dealers gevraagd een stel mooie shows rondom de NAIM ND555 netwerkspeler gecombineerd met een systeem naar keuze te organiseren.

Natuurlijk kennen de meeste NAIM AUDIO als een merk dat vooral binnen de eigen filosofie excelleert, toch zijn onze netwerkspeler prima te combineren in systemen buiten de eigen keten, zo laat importeur Latham Audio weten: ‘NAIM AUDIO is een pionier op het gebied van audiostreaming en met onze tweede generatie netwerkspelers hebben ze de lat in Salisbury weer hoger neergelegd. Superieure geluidskwaliteit samen met eenvoudige en stabiele bediening blijven belangrijke eigenschappen van onze netwerkspelers. Wij vroegen onze dealers de ND555 netwerkspeler te combineren met een systeem van hun keuze. Deze systemen stellen onze ND555 dealers aan u voor in maart’.

Showagenda

Het resultaat van dit verzoek is een serie shows waar u zelf naar bijzondere sets met als ‘basis’ de ND555 kunt luisteren. We zetten ze voor u op een rijtje:

zaterdag 16 maart

  • Lexicom Multimedia combineert een Luxman voor- en eindversterker (C-700u en M-700u) met de ND555 netwerkspeler. B&W 802 D3’s maken het systeem af. Hier is de ND555 te horen met een dubbele voeding! Er zijn drie sessies, 11, 13 en 15u. U hoeft zich niet in te schrijven.
  • Widescreen Audio in Gent sluit een actief luidsprekersysteem aan direct op de ND555. De NAIM High-end Netwerkspeler zal gekoppeld worden aan de ATC SCA2 voorversterker die vervolgens het muzieksignaal doorzet naar de actieve ATC SCM100ASL. U kunt vrij inlopen tussen 10u-18u.

zaterdag 23 maart

  • Alpha High-End in Brasschaat combineert Britse weergave met Amerikaanse versterking en Italiaanse flair. Sammy en Chris zorgen ervoor dat dit fraaie systeem bestaande uit McIntosh versterking en Sonus Faber luidsprekers u niet onberoerd laten. U kunt vrij inlopen tussen 10u-17u.
  • Bij Rhaposdy in Hilversum laten ze u graag een dubbele 555PS voeding horen op de ND555. De versterking komt voor rekening van het Amerikaanse merk SPECTRAL en de luidsprekers zijn het model AIDA2 van Sonus Faber. Harry en Michel maken er altijd een feestje van, u bent van harte welkom tussen 10u-17u

zondag 31 maart

  • We sluiten af in Utrecht bij Wilbert Hifi. Hier combineren ze de nieuwe Gauder DARC 100 luidsprekers. De versterking is nog niet bekend, maar dat zou zo maar een PASS LABS versterker kunnen worden.. U bent van harte welkom van 12u-17u.

Meer informatie over de evenementen kunt u terugvinden op de (overigens geheel vernieuwde) website van Latham Audio.