14.7 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Steven Wilson ‘brand ambassador’ High End München

Steven Wilson ‘brand ambassador’ High End München

0
Steven Wilson ‘brand ambassador’ High End München

De High End Society heeft artiest en multi-talent Steven Wilson weten te strikken al ‘brand ambassador’ voor de in mei op het programma staande High End München.

De High End München is een prestigieuze beurs waar u zo ongeveer alle topmerken uit het high-end-wereldje aantreft. En een dergelijk type expo verdient ook een naam van faam als brand ambassador, zo moet de organisatie gedacht hebben. Voor dit jaar wisten ze de Britse artiest Steven Wilson te regelen. Wilson is een begaafd artiest, zowel achter de microfoon als achter een mengpaneel. Volgens de omschrijving van de High End Society (de organisatie achter de expo) ‘beschikt hij over de professionele gave om technologie en muziek op het hoogste niveau samen te doen gaan’. Hij werd bekend als oprichter en creatief brein van de band Porcupine Tree’. Inmiddels boekt hij ook successen als solo-artiest onder zijn eigen naam. En dat zowel in hitlijsten als met concerten. Meest recente kunststukje was een drietal volledig uitverkochte concerten in de legendarische Royal Albert Hall. Los van z’n multitalenten als zanger, girarist, toetsenist en componist heeft de man inmiddels ook bewezen een prima producer en geluidstechnicus te zijn.

Liefhebbers

Kortom: Steven Wilson past eigenlijk prima bij de High End München. Dit jaar gehouden van 10 tot enmet 12 mei in – hoe kan het ook anders – München. U treft er een scala aan high-end fabrikanten aan die het mooiste van hun spullen meebrengen. Verwacht er zonder meer ook weer diverse primeurs. Iets voor de echte liefhebbers van het betere geluid dus.