T+A huisshow en opruiming bij The Hifi Studio Number One

0
T+A huisshow en opruiming bij The Hifi Studio Number One

The Hifi Studio Number One organiseert komende vrijdagavond 29 en zaterdag 30 maart een T+A huisshow, verdeeld over drie luisterruimtes.

We laten The Hifi Studio Number One zelf even aan het woord: ‘We werken alweer 30 jaar samen met het mooie Duitse merk T+A. Om de brede range van het merk weer goed onder de aandacht te brengen organiseren wij op vrijdagavond 29 en zaterdag 30 maart een T+A huisshow. Op vrijdagavond vindt u in onze 3 luisterruimtes een aantal voorbeelden uit al het moois dat het merk te bieden heeft. Van de Cala tot aan de HV-serie kunt u bij ons terecht. We zullen diverse combinaties maken van de T+A electronica met diverse merken luidsprekers en de nieuwe T+A Criterion S 2000 CTL luidsprekers laten horen’.

De apparatuur

U kunt het volgende aan spelende apparatuur verwachten tijdens de show:

  • Kamer 1
    T+A Cala Sr met Dynaudio Evoke 10
  • Kamer 2
    T+A MP 8, DAC 8 en AMP 8 met de S 2000 CTL
  • Kamer 3:
    T+A MP 3100 HV, PA 3100 HV met luidsprekers die later later aangekondigd worden

Voor de zaterdag kan niet gegarandeerd worden dat de sets in Kamer 1 en Kamer 2 te beluisteren zijn in verband met eventuele klantafspraken in deze kamers. Meer informatie over het evenement vindt u op de bijbehorende webpagina.

Opruiming

Tot slot laat The Hifi Studio Number One weten dat er weer winkelmodellen tegen een speciale prijs te verkrijgen zijn; een overzicht vindt u alhier.