17.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Audionet draait weer op volle toeren

Audionet draait weer op volle toeren

0
Audionet draait weer op volle toeren

Het Duitse Audionet is weer helemaal terug dankzij privé-investeerder en audioliefhebber Stefan Schwehr. Garanties zijn overgenomen en de productie is in volle gang.

Goed nieuws voor bezitters van apparatuur van Audionet. Maar ook voor een ieder die op zoek is naar mooie high-end apparatuur. De Duitse fabrikant is weer helemaal terug. En dat terwijl het er in november vorig jaar een heel stuk minder leuk uitzag voor de fabrikant. Gelukkig was daar de reddende engel in de vorm van Stefan Schwehr. Deze privé-investeerder nam de failliete zaak over en zorgde voor een doorstart. En Schwehr is overigens zeker niet de gemiddelde investeerde die het alleen om ‘t geld te doen is. Hij is ingenieur op het gebied van versterkertechnologie en een liefhebber van audiofiele apparatuur. Dus wat de passie en drijfveren betreft zit het in ieder geval alvast goed.

Garantie

Inmiddels loopt zoals gezegd de productie en ontwikkeling bij Audionet weer op volle toeren. En ook zijn de eerste leveringen inmiddels een feit. Verder zijn bestaande garanties overgenomen door de nieuwe eigenaar. Mocht u dus recentelijk een apparaat van het merk gekocht hebben en er gaat iets mis: geen probleem. Kortom: een triest verhaal krijgt een mooi einde!