11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Conquistar & EVO432 luisteren tijdens High End

Conquistar & EVO432 luisteren tijdens High End

0
Conquistar & EVO432 luisteren tijdens High End

Tijdens de High End München organiseert het Belgische Conquistar luistersessies in het Marriott Hotel in dezelfde stad. Die extraatjes zijn altijd leuk meegenomen!

Conquistar luidsprekers zijn een product van de Belgische fabrikant van Tingsha Audio. Tijdens de jaarlijkse High End München kunt u deze keer luisteren naar een opstelling met Conquistar vloerstaande OpenDipole Hybrid ribbon speakers. De fabrikant heeft gekozen voor een rustiger setting in het Marriott Hotel, pendelbussen rijden ongeveer elk kwartier van de High End naar die locatie. Op 9, 10 en 11 mei kunt u in het hotel terecht tussen 12.00 uur en 20.00 uur. De genoemde luidsprekers zijn gekoppeld aan een set bestaande uit merken als Metrum, Vitus, de Master EVO432 Music Servere en ZenSati bekabeling.

Belgisch genot

Het is een redelijk Belgisch feestje daar bij Conquistar. Niet alleen de speakers zijn ‘made in Belgium’, maar ook 432EVO komt daar vandaan. En Metrum Acoustics is gevestigd in Eindhoven, wat als u niet al te kritisch bent ook een soort van België is natuurlijk. Kortom: de moeite waard om deze ‘sideshow’ even mee te nemen als u toch de High End gaat bezoeken dit jaar. U vindt het Marriott aan de Berliner Straße 93 in München, maar de genoemde pendelbussen nemen u een zoektocht en parkeergedoe uit handen. De toegang tot deze presentatie is overigens kosteloos.