20.7 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Hi-Fi Metaxas & Sins lanceert meer ‘Disruptive Sculptures’

Metaxas & Sins lanceert meer ‘Disruptive Sculptures’

2
Metaxas & Sins lanceert meer ‘Disruptive Sculptures’

Is het kunst of high-end apparatuur? In het geval van Metaxas & Sins simpelweg allebei. Een nieuwe serie apparaten onder de noemer ‘Disruptive Sculptures’ heeft het levenslicht gezien.

De high-end apparatuur die Kostas Metaxas ontwerpt zijn ware kunstwerken. Opvallend is in ieder geval het organisch design en de zeer nauwkeurige afwerking van elk apparaat. Metaxas & Sins heeft een paar nieuwe apparaten die onder de noemer ‘Disruptive Sculptures’ vallen gelanceerd. Ten eerste is er de Perambulator draaitafel, inmiddels voorzien van een statief. De platenspeler zelf zit daar stevig opgeschroefd, dus er per ongeluk afstoten is niet mogelijk. Ook de T-RX taperecorder heeft en statief gekregen, wat ‘m ook voor professionele gebruikers (en een ieder die van een oogstrelende combinatie houdt) interessant.

Grote zus Grande Damme

Verder heeft Metaxas een nieuwe DAC uitgebracht. De MASDAC is door de meester zelf en zijn oudste zoon ontworpen. Momenteel wordt er gewerkt aan de systeemsoftware, waarmee streaming, ROON, MQA enzovoorts mogelijk worden. Tot slot heeft de SIREN luidspreker een grote zus erbij gekregen. De Grande Damme is nog weer een maatje groter, maar behoudt het sensuele en organische uiterlijk. Meer informatie over de nieuwe (en al bestaande) lijn aan apparatuur van dit bijzondere merk vindt u op de website van het bedrijf.

2 REACTIES

  1. Even op de link naar de website van de fabrikant geklikt: wat een hopeloze website.
    Je moet erg je best doen om een glimp op te vangen van de producten die ze maken.
    Ik wil graag wat foto’s zien, niet die filmpjes.
    En wanneer je eindelijk foto’s vindt blijken ze het formaat van postzegels te hebben…
    Jammer.