20.6 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi Optoma EMEA verhuist magazijn naar Nederland

Optoma EMEA verhuist magazijn naar Nederland

0
Optoma EMEA verhuist magazijn naar Nederland

In verband met de vele onzekerheden rondom Brexit, verhuist Optoma EMEA zijn magazijn vanuit Londen naar Nederland. Uiteraard om de levering in elk scenario veilig te stellen.

De ‘doet ie het of doet ie het niet’-situatie rondom Brexit heeft Engeland heel veel geld gekost. En niet alleen geld, maar ook zakelijke kansen. Steeds meer bedrijven kiezen eieren voor hun geld en verhuizen tenminste deels naar het Europese vasteland. Om te voorkomen dat ze straks bijvoorbeeld hun producten of diensten niet meer op tijd of tegen veel hogere kosten kunnen afzetten. Optoma EMEA verhuist daarom het magazijn inclusief reserveonderdelen naar Nederland. Volgens Optoma’s managing director Thierry Millet is dat gedaan om de fysieke infrastructuur te versterken zodat snellere leveringen door heel Europa met aldaar lokaal aanwezige voorraad gegarandeerd is.

Groei

Optoma groeit volgens Millet continu door wat betreft marktaandeel. Voor het al even groeiende productaanbod is meer ruimte nodig qua opslag. Dus ook daarbij komt het nieuwe magazijn prima van pas. Het productaanbod van Optoma is breed, inclusief een revolutionair nieuw QUAD LED-display, maar natuurlijk ook de NuForce audioproducten. Optoma Europe blijft gevestigd in Londen, maar de fabrikant heeft ook hoofdkantoren op het Europese vasteland. Kortom: de fabrikant is nu volledig voorbereid op elke denkbare uitkomst van de Britse avonturen.