18.1 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Streaming Audio Aries Cerat en Pink Faun samen op High End

Aries Cerat en Pink Faun samen op High End

0
Aries Cerat en Pink Faun samen op High End

Aries Cerat en Pink Faun vormen dit jaar een team op de High End München. U kunt daar genieten van het beste dat beide fabrikanten te bieden hebben.

Jord Groen van Pink Faun neemt dit jaar z’n streamer 2.16x mee naar de High End in München. Zonder goede versterker, D/A-converter en speakers valt er aan dat apparaat – hoe mooi ook – qua geluid natuurlijk nog weinig te beleven. Vandaar dat Stavros Danos van Aries Cerat ook te vinden is in dezelfde ruimte als die van Pink Faun. Hij neemt de benodigde versterker, DAC en speakers mee. Na koppelen van beide systemen ontstaat vast iets heel moois dat ongetwijfeld het beluisteren waard zal zijn.

DAC

Meer specifiek bestaat de complete installatie uit een Aries Cerat Kassandra II Sig D/A-converter. Deze krijgt z’n signaal van de genoemde Pink Faun streamer 2.16x. Dat apparaat is onder meer voorzien van de nieuwste technologie qua 0CX0-klok van deze fabrikant. Er zitten maar liefst drie van deze klokken in de streamer 2.16x. Welke versterker en speakers er meekomen werd in het persbericht niet vermeld. We gaan er gemakshalve van uit dat u wat dat betreft zonder meer iets fraais kunt verwachten. U vindt de combinatie van beide merken in kamer D05 in Hal 1.