11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Workshop akoestiek door Rivasono bij The Hifi Studio

Workshop akoestiek door Rivasono bij The Hifi Studio

0
Workshop akoestiek door Rivasono bij The Hifi Studio

Komende zaterdag 18 mei kunt u bij The Hifi Studio Number One terecht voor een workshop akoestiek door Rivasono. Leer alles over dit onderwerp en optimaliseer uw luisteromgeving.

In de meeste kamers hoor je voor 50% het geluid van de apparatuur en voor de andere 50% de reflecties van de wanden en vloer/plafond: de akoestiek van de kamer. Aandacht besteden aan de akoestiek is dus zeer zinvol om de muziekbeleving te verbeteren, zo meldt The Hifi Studio Number One: ‘Dit is de reden dat wij bij het ontwerpen van onze winkel contact hebben gezocht met Frank van Rivasono om in een vroeg stadium de nodige voorbereidingen te treffen. Zo hebben wij onze drie kamers in drie niveaus akoestisch laten aanpassen van goed, beter naar best. Ook hebben wij onze “grote” voorruimte laten aanpassen’.

Win een thuismeting

De aankondiging gaat verder: ‘De akoestische verbetering kunnen ervoor zorgen dat uw set nog beter gaat klinken. De akoestische verbetering kunnen woonkamervriendelijk zijn door middel van de juist kleur keuze of door een fotopaneel. Omdat wij weten dat akoestiek belangrijk is organiseren wij in samenwerking met Rivasono een workshop waarbij u informatie over akoestiek, praktische tips en persoonlijk advies krijgt. Zaterdag 18 mei hebben wij 3 sessies: 10.30 uur 13.00 uur 15.00 uur’. U kunt zich aanmelden door te mailen naar [email protected]. Geef aan op aan welke tijd u wenst te komen, waarna de aanmelding bevestigd wordt. Leuk extraatje: The Hifi Studio Number One verloot een thuismeting t.w.v. €495 onder de aanwezigen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus mail snel als u erbij wilt zijn. Meer informatie over de Rivasono akoestiekworkshop vindt u op deze pagina.