12 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Winkels D&D Audio gaat op bezoek bij de betere hifi-zaken

D&D Audio gaat op bezoek bij de betere hifi-zaken

0
D&D Audio gaat op bezoek bij de betere hifi-zaken

Een leuk initiatief van importeur D&D Audio: deze zomer start een serie waarbij het bedrijf op bezoek gaat bij de betere hifi-zaken van Nederland en België.

Winkelbezoeken leveren altijd leuk leesvoer op. Dat bedacht ook importeur D&D Audio, die daarom vanaf deze zomer een serie artikelen presenteert waarin precies die activiteit beschreven wordt. ‘Samen met onze dealers delen we een actuele stand van zaken vanuit de winkel, laten we hen aan het woord over de keuze voor de merken uit onze stal en vertellen we wat meer over onze samenwerking’, zo lezen we in de nieuwsbrief van de importeur. Het spits wordt afgebeten door het Rotterdamse Multifoon. Daar gaat D&D in gesprek met eigenaar Leen Koopman. Dit najaar zit hij alweer 40 jaar in het vak. Multifoon zelf bestaat sinds 1982 en heeft dus inmiddels ook alweer een respectabele leeftijd bereikt.

Vanzelfsprekend SME en Devialet

Het bezoek van D&D Audio aan Rotterdam levert een mooie blik achter de schermen op. De man achter de zaak en zijn filosofie komen ruimschoots aan bod. Waarbij en passant – natuurlijk – de SME 10 draaitafel aan bod komt. ‘Natuurlijk’, want dat merk zit in het pakket van de importeur. Net als Devialet trouwens, waar ook nog een passage aan wordt gewijd in het artikel. Bevalt het artikel u, dan is het zaak de website van D&D Audio in de gaten te houden. Het is de bedoeling dat er meer soortgelijke verhalen op de site gaan verschijnen. Een aardige manier om kennis te maken met voor u wellicht nog onbekende zaken, al dan niet in de buurt.