12.1 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Streaming Audio Roon verschijnt op weer meer apparatuur

Roon verschijnt op weer meer apparatuur

0
Roon verschijnt op weer meer apparatuur

Roon timmert stevig door aan de weg naar voortdurend succes. Het muziekbeheersysteem is op weer meer apparaten beschikbaar gekomen!

Er zijn weer tien apparaten bij gekomen die zich mogen tooien met het certificaat Roon Tested of Ready. ‘Ready’ zijn ten eerste de de DAC501, DAC502, DSP501, and DSP502 van Weiss Engineering. Ook de Esoteric N-05 is er vanaf nu helemaal klaar voor. De recent uitgerolde Naim Mu-so 2 kan ook moeiteloos met het systeem overweg. En tot slot is er het Amerikaanse MSB Technology dat de technologie beschikbaar maakt voor de DAC IV en DAC V. Andere appaten van het merk waren deels al voorzien van deze mogelijkheid.

Roon Tested

Dan is er nog een serie producten die zich Roon Tested mogen noemen. Hetgeen betekent dat ze probleemloos overweg kunnen met het ecosysteem, maar mogelijk (nog) niet alle features ondersteunen. Nieuwelingen in deze categorie zijn de SOtM sDP-1000EX en de sHP-100. Beide DAC’s zijn uitgebreid getest door het Roon Labs QA-tea, dus dat moet helemaal goed zitten. Tot slot is er de McIntosh C49. Al met al weer een serie interessante apparaten erbij die na een firmware-update direct gebruik kunnen maken van de vele beheer-, organiseer- en afspeelmogelijkheden die het systeem te bieden heeft.