12.8 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Streaming Audio Samsung Galaxy Home weer vertraagd

Samsung Galaxy Home weer vertraagd

0
Samsung Galaxy Home weer vertraagd

Het wil blijkbaar niet vlotten met de Samsung Galaxy Home slimme speaker: de fabrikant heeft wederom een latere introductiedatum gemeld.

De Samsung Galaxy Home moet de concurrentie aan gaan met gevestigde namen als Google Assistant, Amazon’s Alexa en Siri van Apple. De Koreaanse fabrikant gebruikt daar namelijk zijn eigen assistent met de naam Bixby voor. Punt is alleen dat die slimme speaker maar niet van de grond lijkt te willen komen. Een jaar geleden al werd hij vol trots aangekondigd. Maar het project liep om onbekende redenen al meermaals vertraging op. En nu is de lanceerdatum wederom naar voren geschoven. Naar ergens in het derde kwartaal van dit jaar om precies te zijn. Wat de reden van uitstel is, is niet bekend.

Geen drama

Het is te hopen dat Samsung z’n zaken snel op orde heeft wat de Galaxy Home speaker betreft. De concurrentie evolueert immers verder en biedt steeds meer mogelijkheden. Staat wel tegenover dat Samsung natuurlijk niet afhankelijk is van deze luidspreker alleen en meer dan genoeg omzet haalt uit andere apparatuur. Uitstel leidt dan ook niet tot een financieel drama. Bovendien geldt dat Samsung zich uitstel kan veroorloven. Mensen die toch al Samsung-apparatuur in huis hebben, kiezen immers mogelijk sneller voor een slimme speaker van dat merk. Al was het maar omdat deze ongetwijfeld een strakke integratie daarmee zal krijgen. Of Bixby net zo succesvol wordt als de overige slimmeriken? De tijd zal het leren… Hou in ieder geval de lanceerpagina van de Galaxy Home in de gaten, daarop zal vast gemeld worden wanneer het apparaat verkrijgbaar is.