11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Wharfedale D300 Series in prijs verlaagd

Wharfedale D300 Series in prijs verlaagd

0
Wharfedale D300 Series in prijs verlaagd

De Britse luidsprekerfabrikant Wharfedale heeft kans gezien de productiekosten van de D300 Series omlaag te brengen, wat resulteert in een lager prijskaartje.

Heel duur waren de Wharfedale D300 Series-luidsprekers toch al niet. Maar de prijs is nu nog iets lager geworden, doordat de productie nog weer wat efficiënter verloopt. Zo koopt u een paartje D320 boekenplank-speakers voor 149 Britse Ponden (was 199 Pond). De D310 – eveneens boekenplank-speakers – gaan van £159 naar £129 per paar. Een paartje D330 kost nu £349 en de D300C center speaker £149. Daarmee ontstaat een wel heel aantrekkelijk geprijsde serie aan speakers, waarmee bijvoorbeeld een complete home cinema-set is op te bouwen zonder daar een faillissement aan over te houden.

Breed inzetbaar

Feitelijk zette Wharfedale al begin jaren tachtig van de vorige eeuw de hedendaagse ‘budget hifi-speaker’ op de markt. De toenmalige Diamond – de serie bestaat overigens nog steeds – vervulde die rol met glans. vanaf dat moment verschenen diverse generaties budgetspeakers van het merk. Met als kenmerk ‘low-cost, high value’ zoals dat zo mooi het in ‘t Engels. En nu dus nóg meer value. Daarmee worden bijvoorbeeld de boekenplank-exemplaren ook erg interessant voor gebruik bij een computer, bijvoorbeeld. Moet u nog wel voor een versterker zorgen, maar dat is oplosbaar natuurlijk.