XFI Premium Audio Show 2019 in september

0
XFI Premium Audio Show 2019 in september

Met net de High End München achter de rug is het alweer tijd om uit te kijken naar een volgend interessant evenement: de XFI, op vaderlandse bodem.

Na het enorme succes van vorig jaar – XFI 2018 was stijf uitverkocht met 4.500 bezoekers en bijna 70 deelnemers – is er ook dit jaar weer een XFI Premium Audio Show. Komende editie vindt plaats op zaterdag 28 & zondag 29 september, wederom in de Koningshof te Veldhoven. Noteer dus maar vast in de agenda.

Start van het audioseizoen

Exposanten van over de hele wereld presenteren op de Veldhovense show ieder jaar de nieuwste audio producten. Het evenement markeert de start van het audioseizoen en kent dus veel exclusieve primeurs. In ruim vijftig ruimtes vinden bezoekers producten van buizenversterkers tot solid state, van vinyl tot streaming en van personal audio tot kabels – en andere tweaks om de klank van je installatie te (blijven) verbeteren.

Headspace op XFI

Komende editie is er op XFI wederom Headspace: een “show-in-show” met de nieuwste producten op het gebied van head-fi. Daarnaast is er XFI Live met gratis en verrassende livemuziek op verschillende plekken in Koningshof. De netwerkborrel op zaterdag wordt dit keer een heuse lounge special, verzorgd door één van de deelnemers.

Kaarten

De voorbereidingen voor XFI Premium Audio Show 2019 zijn in volle gang. De lijst met deelnemende (internationale) merken is nu al te lang om op te noemen. Wacht daarom niet te lang met een aanmelding als exposant. Inschrijven kan via Ton van der Veeken: [email protected] of 06 – 24 613 402. Toegangskaarten koopt u vanaf woensdag 15 mei via de bij het evenement behorende website.