AUDIOVISTA 2019, mooie trip naar net over de grens

0
AUDIOVISTA

AUDIOVISTA 2019 vindt dit jaar plaats op zaterdag 14 en zondag 15 september, wederom in Krefeld. Dus als u in ‘t zuidoosten van het land woont…

De AUDIOVISTA is een beurs speciaal voor liefhebbers van ‘headgear’. Hoofdtelefoons te over dus aldaar. Het evenement is drie jaar geleden voor het eerst gehouden. Destijds begon het als een ‘community meeting’, opgezet door studenten productdesign. Toen nog gehouden op de universiteit van Krefeld, inmiddels verhuisd naar het Hotel Mercure in diezelfde plaats. Het aardige is dat u tijdens AUDIOVISTA niet alleen een zee aan hoofdtelefoons van grote namen kunt ervaren, maar ook tips en trucs uit de blogger- en forum-scene kunt meepakken. Dat deel van de expo vindt plaats in een speciaal daarvoor gereserveerd deel. U treft er bloggers aan, maar ook mensen van bekende audioforums. Denk daarbij aan Prof-X, Westdrift of Open-End-Music. Er gebeurt daar van alles, variërend van ‘t uitwisselen van ervaringen tot het doormeten en vergelijken van hoofdtelefoons.

Heel veel fabrikanten

Qua fabrikanten die op de AUDIOVISTA 2019 staan kunt u een lange lijst verwachten. Denk aan klinkende namen als Astell & Kern, Focal, Lake People, SOtM, Stax en nog veel meer. Kortom: best de moeite waard, Krefeld ligt vlak over de grens dus om de afstand hoeft u ‘t alvast niet te laten. Hotel Mercure – waar het evenement wordt gehouden – vindt u aan de Elfrather Weg 5 in Krefeld. De toegang is gratis, dus dat is alvast mooi meegenomen. Zaterdag 14 september bent u welkom tussen 11.00 uur en 18.00 uur; op zondag de veertiende kunt u er tussen 10.00 uur en 17.00 uur terecht.