19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Geen Festival of Sound: The Music and Audio Show dit jaar

Geen Festival of Sound: The Music and Audio Show dit jaar

0
Geen Festival of Sound: The Music and Audio Show dit jaar

Het Londense ‘Festival of Sound: The Music and Audio Show’ is een direct slachtoffer van alle Brexit-perikelen. Dit jaar wordt de bekende expo overgeslagen.

Het ‘Festival of Sound: The Music and Audio Show’ in Londen – voorheen bekend onder de naam Indulgence Show – komt dit jaar te vervallen. De organisatie heeft laten weten de expo af te gelasten in verband met de ‘voortdurende economische en politieke onzekerheden in het land, alsmede de richtlijnen van wereldwijd opererende organisaties die direct invloed hebben op het budget van vele bedrijven in het VK’. Auw. Het lijkt erop dat ‘t allemaal op het allerlaatste moment is gecanceld, want – zo lezen we in dit bericht van What Hifi en de site van de expo zelf – de planning van de show was al in een vergevorderd stadium, inclusief een scala aan geplande ‘top-level’ muzikanten, speakers en meer. Men hoopt de show volgend jaar – 2020 – groter en beter dan ooit terug te brengen.

Alternatieven genoeg

Gelukkig hebben wij als ‘vastelanders’ in de herfst nooit echt te klagen over grote en trendsettende audio- en home-entertainment expo’s. Zo zijn er natuurlijk weer de IFA in Berlijn (6-11 september), Audio Show iEar’ (16 en 17 november) en de afgelopen jaren razendsnel gegroeide (maar al 23 jaar bestaande) Audio Video Show in Warschau (8-10 november). In ieder geval ook stuk voor stuk prima bereikbare locaties. Keuze genoeg dus, na de zomer worden het weer drukke maanden voor audiofiele beursliefhebbers!