19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi McIntosh brengt nieuwe C49 AC voorversterker uit

McIntosh brengt nieuwe C49 AC voorversterker uit

1
McIntosh brengt nieuwe C49 AC voorversterker uit

McIntosh heeft een gloednieuwe voorversterker uitgebracht. Aan ingangen alvast geen gebrek op de C49 AC.

De nieuwe McIntosh C49 AC biedt meer dan voldoende ingangen. Zo kunt u er zeven analoge bronnen op aansluiten. Daarvan zijn twee symmetrisch en drie a-symetrisch. Verder staat ook een tweetal phono-ingangen paraat, beiden geschikt voor MM en MC. Vanzelfsprekend zijn er dan nog de nodige digitale ingangen. Twee keer coax en twee keer optisch om precies te zijn, met daarnaast USB en tot slot het huiseigen MCT. Intern treft u onder meer een 8-kanaals 32 bit DAC aan in deze McIntosh. Ze werken samen in een quad-balanced modus. De maximaal haalbare kwaliteit in PCM bedraagt 32 bit / 384 kHz, DSD tot en met DSD256 wordt eveneens ondersteund.

Modulair

De McIntosh C49 AC is modulair opgebouwd. De standaard meegeleverde DA-1 module is Roon Ready. Mochten er in de toekomst nieuwe ontwikkelingen op technisch gebied zijn (en da’s vast het geval), dan kan deze module simpelweg vervangen worden. Zou blijft uw C49 AC up to date. Verder treft u in deze voorversterker typische McIntosh-zaken aan. Zoals Home Cinema PassThru, een HighDrive hoofdtelefoonversterker en Power Control. Tot slot geldt dat het uiterlijk natuurlijk weer heerlijk herkenbaar is. U betaalt voor de C49 AC een bedrag van €6350.